Viešbučio „Medūna“ terasoje – gyvo garso koncertai ir „Chill and Grill“ vakarai

Nuo šiol viešbutis „Medūna“ žada tapti ne tik puikia vieta apsistoti ar skaniai pavalgyti. Dar daugiau gyvybės jai suteiks lauko terasa, kurioje visais metų laikais bus rengiami gyvo garso koncertai ir „Chill and Grill“ vakarai.

Kaip sakė viešbučio „Medūna“ vadovė Daiva Dubosaitė-Butkė, šis objektas yra išskirtinė vieta dėl kelių svarbių priežasčių. Pirmiausia – lokacija ir (ne)sezoniškumas. Šiuolaikiškas 3 žvaigždučių viešbutis „Medūna“ įsikūręs Druskininkų centre. Grožio deivės vardu pavadintas viešbutis žada ypatingas poilsio akimirkas!

„Lietuvos balso 2023“ dalyvis charizmatiškasis Lukas Flintas Bartaška

– Ko dabar gali tikėtis Jūsų lankytojai? Į ką bus kreipiamas didžiausias dėmesys?

– Nuo liepos 15 d. „Medūna“ tapo dar patrauklesnė ne tik dėl kokybiško poilsio, skanių pietų, bet ir renginių įvairovės naujai atidarytoje terasoje. Vienas iš šios terasos išskirtinumų – daugiafunkcionalumas. Ji gali būti pritaikyta įvairiems renginiams – tinkama ir privatiems šeimos, draugų susibūrimams, ir didesniems įmonių renginiams ar mažesniems viešiems renginiams. Jos erdvė gali būti pritaikoma pagal konkretaus renginio poreikius. Mūsų terasa išskirtinė dar ir dėl to, kad ji bus pilnai paruošta ir adaptuota visiems metų laikams. Terasoms tai retai būdinga, o Druskininkų mieste tokių išvis nėra.

Daug dėmesio skiriame maitinimo ir aptarnavimo kokybei, nes norime išlaikyti lojalius laimingus klientus. Ir žadame dar augti kokybiško maisto asortimento pasiūlos, profesionalaus aptarnavimo srityse. Virtuvė visada pasiruošusi atsižvelgti į kliento poreikius, užsakant ir ruošiant maistą.

„Chill and Grill“ renginių formatas jau kužda, kad klientams gera nuotaika bus kuriama per klausą, vaizdą, uoslę, skonį. Žadame skaniausius grilio patiekalus Druskininkuose bei smagiai jaukius renginius terasoje.

– Kokių atlikėjų laukiate?

Liepos 15-ąją surengto „Medūnos“ terasos atidarymo „Chill and Grill“ vakaro metu skambėjo nuostabi saksofono virtuozo Roko Barzdžiaus muzika! Dėkojame visiems atėjusiesiems už gerą nuotaiką ir komplimentus! Mums, startuoliams, tai labai svarbu!

Šį savaitgalį čia koncertuos „Lietuvos balsas 2023“ nugalėtojas Anyanya Udungwo. Gimęs Nigerijoje, tačiau visą gyvenimą Ukrainoje gyvenęs atlikėjas dėl karo buvo priverstas bėgti į Lietuvą. Čia po visų išgyvenimų stiprybę ir drąsą jis ir vėl atrado muzikoje. Atsidavimą scenai ir klausytojams „Lietuvos balso“ projekto metu pamatė ir pajautė visa Lietuva. Jo vokalu žavėjosi didžiausi muzikos profesionalai, o didžiulė meilė tam, ką jis daro scenoje, palietė visus. Jo pasirodymai sugriauna visus įsitikinimus ir įrodo, kad muzikos negali riboti nei sienos, nei kultūra, nei kalba.

Liepos 29-ąją rengiamas „BIG BAM JAM“ – klasikinis rokenrolas ir rokabilis, atliekamas trijų patyrusių, energingų ir visu 100 procentų mylinčių muziką muzikantų! Susisiekite, kai norisi užvedančio būgnų ritmo, pulsuojančių kontraboso linijų, gitaros fejerverkų bei autentiškai atliekamos gyvos retro muzikos šokių aikštelei! Repertuare – Elvis Presley, Chuck Berry, Little Richard, Bill Haley ir kitų legendinių atlikėjų hitų koveriai.

Rugpjūčio 5 d. pas mus svečiuosis „Lietuvos balso“ dalyvis, charizmatiškasis Lukas Flintas Bartaška. Atlikėjo balso gylis, regis, tiesiog neišmatuojamas. Jam dainuojant, galima iškart pasijusti kaip garsiausiuose pasaulio Soul / Jazz’o muzikos festivaliuose. Neveltui pagrindiniai Luko muzikos įkvėpėjai yra soul’o legendos – Ray Charles, Gregory Porter ir Stevie Wonder.

Taip pat rugpjūčio mėnesį terasa skambės ne tik nuo puikios muzikos, bet ir juoko. Žadame išskirtinius standup‘us, komedijos vakarus.

Big Bam Jam – klasikinio rokenrolo, turbo retro šokių vakarėlių grupė

Projekto „Lietuvos balsas 2023“ nugalėtojas Anyanya Udungwo

– Kokį savo svečią įsivaizduojate ?

– Terasa atvira visiems. Joje gali tilpti apie 80 žmonių. Sugrįžtantis klientas mums – didžiausia dovana ir siekiamybė. Didžiąja dalimi kliento pasitenkinimą lemia aptarnavimo, paslaugų kokybė. Nuo to, kaip bus pasitiktas klientas, kaip jam bus suteikta paslauga, labiausiai priklausys, ar jis norės dar kartą grįžti. Pirmas įspūdis turi didelę galią. Šiuolaikinis klientas – išmanus, reiklus, žino, ko nori. Mes drąsiai prisitaikome prie jo poreikių.

– Kokia yra naujoji viešbučio „Medūna“ koncepcija?

– Objektui, jei neklystu, daugiau nei 18 metų. Nežinau tiksliai, kokia kryptimi viešbutis save pozicionavo iki 2020 m. Žinau, kad dabartiniai viešbučio savininkai – protingai verslūs, žingeidžiai spartūs ir duodantys laisvę kurti bei formuoti viešbučio koncepciją bei veidą.

Esame sveikai ambicingi. Noras Druskininkuose, 3* viešbučių konkurencinėje aplinkoje tapti pavyzdiniais lyderiais mums nesvetimas. Viešbutis, kaip ir iki šiol, teiks apgyvendinimo, maitinimo paslaugas, plėsis, siūlydamas įvairaus tipo / žanro renginių. Jis bus atviras verslo, kūrybiniams, asmeniniams renginiams bei šventėms.

„Medūna“ savo klientams siūlo paragauti labai skanių grilio patiekalų / Asmeninio archyvo nuotraukos

– Kuo labiausiai didžiuojatės?

– Komanda. Visi darbuotojai – charizmatiški optimistai, kiekvienas savaip. Jei objektui atstovaujantys darbuotojai nebus kaip vienas kumštis, drąsiai sakau, – verslas neklestės. Geriausiu atveju – egzistuos iš inercijos. Verslą kuria žmonės. O sėkmė, kaip atsitiktinumas, versle tikrai neegzistuoja. Tai – ilgas ir nuoseklus darbas, žinojimas, kur eini, ko sieki ir su kuo sėkmės / suklupimų kelyje pasieksi užsibrėžtus tikslus.

Užsakymo Nr. MDR-412-01