Savaitgalį Druskininkuose bus daug šokių

Šokio entuziastus ir šokėjus į kurortą savaitgalį vėl sukvies šokių studijos „Dosado“ vadovas Povilas Lapinskas, šokių festivalio „Druskininkai šokio ritmu“ organizatorius. Įvairiose miesto vietose bus galima pamatyti šokėjus iš visos Lietuvos ir užsienio.

Šokio ritmu judantys festivalio dalyviai ir šiemet dovanos gerą nuotaiką jų pasirodymus stebėsiantiems žiūrovams, pakvies šokti drauge.

Šokio entuziastus ir šokėjus į kurortą savaitgalį vėl sukvies šokių studijos „Dosado“ vadovas Povilas Lapinskas / Laimos Rekevičienės nuotrauka

„Šie šokiai visame pasaulyje vis populiarėja. Yra žmonių, kurie neturi šokių partnerio, bet yra ir tokių, kurie tiesiog nenori šokti poroje. Visi jie puikiai šoka po vieną ir mėgaujasi šokiu! Linijiniuose šokiuose nėra nei amžiaus kategorijų, nei lyčių apribojimų. Juos gali šokti visi – ir maži vaikai, ir garbaus amžiaus senjorai.

Svarbu pagauti tą šokio emociją! Juk gera žmonėms šokti, važinėti po festivalius, bendrauti, susitikti ir drauge pabūti, leisti kartu laiką. O šokių festivaliai jungia žmones, jie jų laukia, ruošiasi, repetuoja. Jie turi dėl ko stengtis“, – sakė šokių studijos „Dosado“ vadovas P. Lapinskas

Taigi Jūsų laukia nuostabus savaitgalis geriausiame Lietuvos kurorte su ypatinga festivalio programa: vakarinis koncertas, 15-os šokių programos repeticija Druskonio ežero pakrantės amfiteatre ir Vijūnėlės ežero paplūdimyje, įvairūs užsiėmimai gryname ore skirtingose miesto vietose, finalinis 15-os šokių pasirodymas Druskininkų miesto širdyje – prie Muzikinio fontano.

Penktadienį 20 val. Druskonio ežero pakrantės amfiteatre rengiamas festivalio atidarymo koncertas, o 20.30 val. – linijinių 15-kos +1 šokių pasišokimas.

Birželio 22-ąją, šeštadienį, 10 val. Vijūnėlės ežero paplūdimyje laukia Linijinių 15-kos +1 šokių pasirodymas.

14.30 val. organizuojamas pradedančiųjų ir senjorų 8 linijinių šokių festivalis kartu su Fontanu, o 16 val. Gydyklų parke, prie Muzikinio fontano laukia finalinis linijinių 15-os šokių pasirodymas Druskininkų širdyje kartu su miesto Muzikiniu fontanu!

Šeštadienį 22 val. Gydyklų parke, prie Muzikinio fontano laukia naktinė padedančiųjų 8 šokių ir pagrindinė 15-kos +1 šokių fiesta kartu su muzikiniu fontanu bei jo šviesomis.

Birželio 23 d., sekmadienį, Druskininkų sporto centre organizuojamos šokių varžybos „Druskininkai šokio ritmu 2024“. Varžybų pradžia – 10 val. I dalis. – linijinių solo šokių varžybos, II dalis – ProTeam ir Šokių komandų varžybos.

Renginys žiūrovams – nemokamas.

„Mano Druskininkai“ informacija