Merkinės fabrikas kviečia atvykti į „Operą su džinsais

Birželio 24 dieną, 19 valandą Merkinės dvarvietės pievoje vyks nemokamas operos solistų pasirodymas „Opera su džinsais“ / Algimanto Černiausko nuotraukos

Birželio 24 dieną, 19 valandą Merkinės dvarvietės pievoje vyks nemokamas operos solistų Rafailo Karpio, Šarūno Šapalo, Laimono Pautieniaus ir Petros Zahumenskos pasirodymas „Opera su džinsais“.

Populiarūs operos, operečių ir estrados kūriniai bus atliekami po atviru dangumi, trijų upių santakos peizaže. Neįprastoje aplinkoje opera Merkinės fabrike skambės jau antrą kartą! Kviečiame su savimi turėti patogią kėdutę ar pledą ir, įsitaisius pievoje, pasimėgauti „Opera su džinsais“.

„Programa, kaip ir koncerto pavadinimas, turėtų būti neįpareigojanti – paneigiant kai kurių galvose esančius stereotipus, kad opera skirta tik elitui. Greta rimtų arijų bei duetų stengsimės žiūrovus palinksminti linksmesniais, gal netgi komiškais kūriniais“, – apie unikalų renginį Merkinės fabrike kalbėjo operos solistas R. Karpis.

„Operos su džinsais“ konferansjė Vytaras Radzevičius primena, kad džinsai – būtinas renginio aprangos kodas.

Renginys nemokamas, daugiau informacijos ieškokite „Facebook“ paskyroje „Merkinės fabrikas“.

Renginiai finansuojami tarptautinio projekto „Vietos kultūros verslumo skatinimas – Merkinės dvarvietė“ Europos ekonominės erdvės finansinio mechanizmo programos „Kultūra“ lėšomis.