Kviečiame švęsti Vietos savivaldos dieną: laukia šventinis koncertas, pagal mero receptą išvirta sriuba ir smagios pramogos

Spalio 14-ąją, šeštadienį, nuo 12 val. Druskininkų savivaldybės vadovai ir specialistai visą druskininkiečių bendruomenę kviečia susitikti Pramogų aikštėje ir kartu paminėti Vietos savivaldos dieną – specialiai šiai progai organizuojamoje šventėje laukia įdomūs pokalbiai bei smagios pramogos.

Vietos savivaldos dienai skirtoje šventėje Druskininkų bendruomenės laukia įdomūs pokalbiai
bei smagios pramogos / Mariaus Dovidausko nuotraukos

„Džiaugiuosi, kad mūsų savivaldybės bendruomenė yra aktyvi, iniciatyvi, drąsiai dalyvauja, priimant svarbius sprendimus. Jau tapo tradicija, kad Vietos savivaldos dieną susitinkame pasikalbėti apie darbus, projektus, diskutuojame, išgirstame žmonių lūkesčius. Nuoširdžiai kviečiu visus ateiti, pabendrauti, užduoti rūpimus klausimus“, – sakė Druskininkų savivaldybės meras Ričardas Malinauskas.

Renginio metu bus galima paragauti pagal specialų mero R. Malinausko receptą išvirtos sriubos, kitų rudeninių vaišių bei pagal galimybes paremti iniciatyvą Druskininkuose įamžinti poeto Justino Marcinkevičiaus atminimą.

Pabendrauti su savivaldybės vadovais, Tarybos nariais, specialistais ir įstaigų atstovais gyventojai galės viso renginio metu – Pramogų aikštėje bus įrengti teminiai savivaldybės padalinių ir jų kuruojamų įstaigų paviljonai, kuriuose gyventojų lauks viktorinos, loterijos, atrakcijos.

Atvykusieji į šventę taip pat galės atsiimti jau pagamintas Druskininkiečio korteles bei jas užsisakyti.

Alytaus regiono atliekų tvarkymo centras į Druskininkus atvyks su Tvarumo laboratorija: atskleis gyvenimo be atliekų patirtis ir pakvies pasisodinti narcizo svogūnėlį, kuris pavasarį pražys kartu su Druskininkų narcizų jūra.

VSAT pareigūnai bendruomenei pristatys kinologo su tarnybiniu šunimi pasirodymą.

Renginyje laukia Druskininkų priešgaisrinė gelbėjimo tarnybos prisistatymas: gaisrų gesinimo ir gelbėjimo įranga, konsultacijos saugios aplinkos ir saugaus būsto klausimais, įrangos demonstravimas.

Tai – tik maža dalis smagių pramogų, kurios laukia Vietos savivaldos dienai skirtoje šventėje.

Susitikime spalio 14 dieną, 12 val. Pramogų aikštėje – lauksime Jūsų!