Išrinktos originaliausios konkurso „Kalėdinių eglučių parkas“ eglutės

Jau dešimtą kartą prieš šv. Kalėdas įstaigos ir organizacijos Muzikinio fontano ir Gydyklų parko erdves papuošė išradingomis eglutėmis bei unikaliomis kalėdinėmis kompozicijomis, kurių šiais metais buvo net 65 –visos jos varžėsi dėl gražiausios ir originaliausios kalėdinės eglutės titulo.

Už labiausiai patikusią eglutę iki sausio 23 d. buvo galima balsuoti  Druskininkų turizmo ir verslo informacijos centro „Facebook“ paskyroje, taip pat eglutes vertino specialiai tam sudaryta komisija.

Socialiniame tinkle daugiausia palaikymo sulaukė Alytaus regiono atliekų tvarkymo centro kalėdinė instaliacija, o komisija, įvertinusi eglučių originalumą ir kūrybinį indėlį, savo balsą skyrė Druskininkų „Ryto“ gimnazijos eglutei.

Tradicinis apdovanojimas nugalėtojams bus įteiktas artimiausio Druskininkų Padėkos vakaro metu, kuriame įvertinami Druskininkams labiausiai nusipelnę žmonės ir gražiausios iniciatyvos.

Sveikiname laimėtojus ir dėkojame visiems dalyvavusiems konkurse!

Socialiniame tinkle daugiausia palaikymo sulaukė Alytaus regiono atliekų tvarkymo centro kalėdinė instaliacija, o komisija savo balsą skyrė Druskininkų „Ryto“ gimnazijos eglutei