Druskininkų kurorto šventės eitynės šiais metais virs įspūdinga Lietuvos vėliava: kviečiame registruotis

Paskutinį gegužės savaitgalį – gegužės 25-27 dienomis – Druskininkai kvies pasitikti vasarą. Neatsiejamas šios šventės reginys – teatralizuotos eitynės – šiais metais keičia savo koncepciją ir Lietuvos šimtmečio proga pavirs įspūdingo dydžio „gyva“ beveik kilometro ilgio Lietuvos vėliava. Organizatoriai šiemet tikisi sulaukti ne mažiau kaip 3000 dalyvių, nes būtent tiek Lietuvos šimtmečio logotipu puoštų geltonų, žalių ir raudonų skėčių bus išdalinta eitynių dalyviams. Šie skėčiai eitynėse dalyvavusiems žmonėms liks kaip atminimo dovana. Jau įprasta kiekvienais metais eitynių koloną formuoti po 6 asmenis, todėl šiemet kiekvienai eilei bus išdalinti po 2 kiekvienos vėliavos spalvos skėčiai. Kolektyvų prašoma planuoti porinį dalyvių skaičių, dar geriau, kad būtų 6, 12, 18, 24 ar 30 dalyvių. Atsižvelgiant į eitynių tematiką, organizatoriai eitynių dalyvių prašo apsirengti Lietuvos vėliavos arba neutralių spalvų drabužiais.

Kviečiame Druskininkuose veikiančias įstaigas, įmones ir organizacijas, draugų kompanijas telkti savo kolektyvus šiemet kuo masiškiau dalyvauti eitynėse. Registruotis galima jau dabar elektroniniu paštu: info@druskininkukulturoscentras.lt arba skambinti Kultūros centro darbuotojams tel. 8 620 25160.

Organizatoriai kviečia Druskininkuose veikiančias įstaigas, įmones ir organizacijas, draugų kompanijas telkti savo kolektyvus šiemet kuo masiškiau dalyvauti eitynėse/Dianos Sinkevičiūtės nuotrauka

Parengta pagal Druskininkų  savivaldybės informaciją