Druskininkų kurorto atstovai vasarą palydėjo ir rudenį pasitiko „Sostinės dienose 2024“

Tradicijos tęsiamos! Kaip ir kiekvienais metais, šiemet rugpjūčio pabaigoje Vilniuje surengtas miesto festivalis „Sostinės dienos 2024“.

Rugpjūčio 30 – rugsėjo 1 dienomis Vilniaus širdyje organizuotas renginys pasiūlė įvairiausią kultūros ir meno renginių paletę. Kiekvienas lankytojas galėjo surasti sau patinkančių veiklų ir pramogų, patirti nepamirštamų akimirkų bei mėgautis miestu, kuris gyvena savo unikaliu ritmu.

Druskininkų turizmo paslaugas šventėje pristatė „Grand SPA Lietuva“, „UPA Medical SPA“ ir TVIC atstovės / Druskininkų
TVIC archyvo nuotrauka

Jau devynioliktą kartą Vilniaus Gedimino prospektas tapo aktyvaus kultūrinio veiksmo ir kūrybinių sumanymų erdve. Čia apsilankiusiųjų laukė įvairiausi renginiai ir pramogos: menų ir muzikos, stiliaus erdvės, „Gardžių lauktuvių“ kelias, aktyvaus laisvalaikio vietos bei „Turizmo gatvė“. Šioje erdvėje buvo pristatytos Lietuvos turizmo galimybės.

„Sostinės dienose“ buvo galima pasisemti naujų kelionių idėjų ir daugiau sužinoti apie šalies turizmo objektus.

„Turizmo gatvėje“ šeimininkavo Lietuvos turizmo skatinimo agentūra „Keliauk Lietuvoje“ ir turizmo informacijos centrai iš Druskininkų, Klaipėdos, Palangos, Alytaus, Lazdijų, Šiaulių, Trakų, Vilkaviškio, Kauno bei Vilniaus. Turizmo specialistai šventės lankytojus pakvietė dalyvauti loterijose, žaidimuose, degustacijose. Kartu su Druskininkų turizmo ir verslo informacijos centro (TVIC) komanda kurorto turizmo paslaugas pristatyti buvo pakviesti visi Druskininkų pramogų ir verslo atstovai.

Šventės lankytojai negailėjo gražių žodžių apie Druskininkų kurortą. Dalis svečių dalijosi įspūdžiais apie ką tik pasibaigusias atostogas Druskininkuose, kiti planavo atvykti į „Turizmo dienų“ šventę, pasigrožėti rudenėjančiu miestu ar tiesiog pailsėti.

Vilniaus „Sostinės dienų“ programa buvo skirta įvairaus amžiaus žmonėms, todėl pasimėgauti šventės akimirkomis skubėjo ir vaikai, ir suaugę, ir senjorai. Vaikai, pamatę Druskininkų kurorto stendą, skubėjo domėtis Druskininkų vandens parku ir ten siūlomomis nuolaidomis. Puikiu paskatinimu atvykti į Druskininkus tapo objektų „Grand SPA Lietuva“ ir „UPA“ atstovių pasiūlytos nuolaidos, specialiai paruoštos būtent šiai šventei.

Šventės metu Druskininkai vaišino mineraliniu vandeniu „Akvilė“, kuris yra mūsų šios vasaros renginių partneris.

Druskininkų TVIC informacija