Zuikių slėpynės bibliotekoje

Druskininkų lopšelio-darželio „Žibutė“ pedagogai nuolat rengia projektus, kurie atliepia įvairius ugdymo tikslus. Tiems tikslams įgyvendinti pasitelkiami darželio bendruomenės nariai – specialistai, tėveliai, taip pat ir socialiniai partneriai.

Visus pasislėpusius zuikius galėsite rasti, jei užsuksite į Druskininkų viešąją biblioteką / Lopšelio-darželio „Žibutė“ archyvo nuotrauka

Artėjant gražiausiai pavasario šventei – šv. Velykoms, lopšelio-darželio ikimokyklinio ugdymo mokytojos Aušra Budkienė ir Laima Kudelienė inicijavo projektą „Velykinis zuikis“. Jo tikslas yra skatinti ugdymo įstaigos bendruomenę – vaikus, pedagogus ir šeimos narius – palaikyti tvarumo idėją, panaudojant antrines žaliavas.

Prie projekto prisijungė socialiniai partneriai – Druskininkų savivaldybės viešoji biblioteka, mielai užleidusi savo erdves „zuikiams“ iš naudotos tekstilės, popierinių dėžių, skardinių ir kitų medžiagų. Biblioteką pasiekė daugiau kaip 100 velykinių zuikių, kuriuos pagamino 94 tėveliai ir vaikai.

Kiekvienas, su meile pagamintas, zuikis džiugins visą Druskininkų bendruomenę iki pat Atvelykio. Kviečiame užsukti į biblioteką ir surasti visus pasislėpusius zuikius!

Lopšelio-darželio
„Žibutė“ informacija