Druskininkų sveikatinimo paslaugos, gamtos unikalumas, istorija bei turizmo galimybės pristatytos Tarptautinėje turizmo parodoje Izraelyje ir Vilniaus „Knygų mugėje“

Vasario 14-15 d. Tel Avive (Izraelyje) organizuotoje 29-oje Turizmo parodoje „IMTM 2023“ Druskininkų turizmo ir verslo informacijos centro vadybininkė užsienio rinkai Agnė Erhard kartu su miesto įstaigų atstovais pristatė Druskininkuose siūlomas sveikatinimo paslaugas, istoriją bei kurorto gamtos unikalumą. Bendrame „Keliauk Lietuvoje“ stende didieji šalies kurortai supažindino lankytojus su turizmo galimybėmis Lietuvoje bei teikiamų paslaugų įvairove.

Parodoje „IMTM 2023“ Druskininkų TVIC vadybininkė užsienio rinkai A. Erhard (kairėje) kartu su miesto įstaigų atstovais pristatė Druskininkuose siūlomas sveikatinimo paslaugas, istoriją bei kurorto gamtos unikalumą / TVIC archyvo nuotrauka

Paroda šiais metais sumušė visus rekordus – sulaukta net 1760 dalyvių iš 52 šalių, buvo galima apžiūrėti 384 stendus, ją aplankė daugiau kaip 25 000 kelionių gerbėjų.

Lietuvos stendą tarptautinėje turizmo parodoje „IMTM 2023“ aplankė Lietuvos Respublikos ambasados Izraelyje komercijos atašė Arūnas Karlonas ir daugelis didžiųjų Izraelio turizmo agentūrų atstovų, kurie reprezentuoja Druskininkus savo šalyje bei organizuoja keliones į kurortą.

Vilniuje organizuotoje „Knygų mugėje“ Druskininkų TVIC projektų vadybininkė Lietuvos rinkai G. Prankaitė pristatė mūsų kurorto lankytinas vietas, siūlomas paslaugas, pramogas
/ TVIC archyvo nuotrauka

Dauguma stendo lankytojų puikiai žinojo ne tik Vilnių ar Kauną, bet ir Druskininkus, džiaugėsi, kad vėl galima keliauti, žadėjo atvykti į Druskininkus, gyrė kurorto paslaugas, gamtą bei svetingumą. Juos domino sveikatinimo galimybės, pažintinis turizmas bei žydų istorijos paveldas kurorte, todėl šiai parodai TVIC išleido informacinį lankstinuką hebrajų kalba apie įdomius žydų istorijos Druskininkuose faktus, rekomenduojamas aplankyti vietas. Parodai pasibaigus, informacija apie Druskininkus dalijama Lietuvos Ambasadoje Tel Avive ir įvairiuose, Lietuvai skirtuose, renginiuose.

O vasario 23-26 d. Vilniuje organizuotoje „Knygų mugėje“ Druskininkų turizmo ir verslo informacijos centro projektų vadybininkė Lietuvos rinkai Gerda Prankaitė pristatė mūsų kurorto lankytinas vietas, siūlomas paslaugas, pramogas. Bendrame „Lietuvos turizmo informacijos centrų asociacijos“ stende Druskininkais susidomėję lankytojai turėjo galimybę pasivaišinti natūraliu mineraliniu vandeniu „Hermis“, sužinoti visą juos dominančią informaciją apie kurortą, gauti informacinių leidinių ir dovanų – suvenyrų.

Mugės lankytojus domino įvairi informacija: aktyvus laisvalaikis, dviračių takai, sveikatinimo programos, apgyvendinimo įstaigos, pažintinės programos, renginiai. Dažnas lankytojas gyrė Druskininkus už išpuoselėtą aplinką, didelį poilsio galimybių pasirinkimą bei minėjo, kad mielai lankosi mūsų kurorte ir dažnai į jį sugrįžta.

Druskininkų TVIC informacija