„Eglės sanatorija“ apdovanojo geriausiu 2022 metų darbuotojus

Visus 2022-uosius 50-ąjį jubiliejų minėjusi „Eglės sanatorija“ kasmet puoselėja tradiciją metus pabaigti, išrenkant ir pasveikinant geriausius ir labiausiai nusipelniusius sanatorijos darbuotojus. 2022 metų pabaigoje visi Egliečiai vertino ir išrinko 3 geriausius įmonės „Metų darbuotojus“, 18 padalinių / skyrių „Metų darbuotojus“, „Metų vadovą“ bei 40 klientų mylimiausių darbuotojų, kurie buvo paskelbti, pasveikinti ir apdovanoti piniginėmis premijomis 2023 metų „Žiemos šventėje“.

Pirkimų projektų vadovė L. Juodišienė kolegas žavi derybiniais įgūdžiais ir
gebėjimu išspręsti problemas iki galo/ „Eglės sanatorijos“ archyvo nuotrauka

Gausus sanatorijos darbuotojų būrys susirinko Birštono kultūros centre, kuriame netilo juokas ir džiaugsmingas klegesys. Šventės metu Egliečių laukė ne tik darbuotojų apdovanojimai, bet ir įspūdingas baleto šokėjų pasirodymas, Egliečių mylimo renginių vedėjo Rolando Vilkončiaus programa, gardžios vaišės bei šventinis grupės „Dar“ koncertas.

Būti atsakingu, kolegišku, skirti ypatingą dėmesį klientui, jausti pagarbą žmogui, rūpintis sveikata ir noriai tobulėti – tokios vertybės puoselėjamos yra sanatorijoje, jomis vadovaujasi Egliečiai. Ir tai yra pagrindiniai kriterijai, pagal kuriuos renkami geriausi darbuotojai. Jie taip pat pasižymi pozityvumu ir gebėjimu sukurti gerą atmosferą darbe. Kolegoms šalia tokių žmonių yra gera dirbti, jie įkvepia aplink esančius siekti daugiau, nuoširdžiai įsitraukti į naujus projektus ir veiklas bei tuo džiaugtis.

Vadybininkę D. Gecevičienę jau ne pirmą kartą kolegos išrenka geriausia
metų darbuotoja / „Eglės sanatorijos“ archyvo nuotrauka

2022 m. geriausiais „Eglės sanatorijos“ „Metų darbuotojais“ išrinkti:

vyresnioji bendrosios praktikos slaugytoja Ilona Vaickelionienė (Druskininkai)

vadybininkė Dovilė Gecevičienė (Birštonas)

pirkimų projektų vadovė Loreta Juodišienė (Druskininkai / Birštonas)

 2022 m. „Metų vadove“ išrinkta Rinkodaros, komunikacijos ir pardavimų vadovė Aistė Povilauskaitė

Vyresnioji bendrosios praktikos slaugytoja Ilona Vaickelionienė sanatorijoje dirba jau 12 metų, ji apibūdinama kaip Eglietė, su kuria malonu dirbti. Išlaikydama šimtaprocentinę empatiją, savo darbe ji prioritetus teikia atsakingumui, sąžiningumo ir teisingumo principams. Ilonos kuriama atmosfera darbo vietoje ir motyvacija padrąsina ir įkvepia kitus kolegas, o rūpestis ir pagarba jaučiami, bendraujant ir su kolegomis, ir su klientais. Ji nuolat gilina žinias, prisiima atsakomybę ir aktyviai įsitraukia į naujas veiklas ir projektus.

Bendrosios praktikos slaugytoją I. Vaickelionienę bendradarbiai išskiria
kaip darbuotoją, šalia kurios gera dirbti / „Eglės sanatorijos“ archyvo
nuotrauka

Vadybininkė Dovilė Gecevičienė yra viena iš ilgiausiai dirbančių darbuotojų Birštone – ji sanatorijoje dirba jau 8 metus. Pradėjusi savo karjerą nuo kambarinės, tapo vyresniąja kambarine, o vėliau buvo paskirta vadybininke. 2016 ir 2020 metais Dovilė buvo išrinkta Švaros padalinio „Metų darbuotoja“, o 2022 metais ji įvertinta kaip geriausia „Metų darbuotoja“ Birštone. Dovilę kolegos išskiria kaip Eglietę, šalia kurios jautiesi saugus, iš kurios visada sulauksi pagalbos ir patarimų, kurių reikia ir darbe, ir gyvenime. Dovilė yra ta darbuotoja, kuriai nereikia pasakoti apie savo darbus – jie yra puikiai visiems matomi, atliekami su dideliu darbštumu, sąžiningumu, profesionaliai ir kokybiškai.

Pirkimų projektų vadovė Loreta Juodišienė užima unikalias pareigas sanatorijoje. Loretai pradėjus dirbti sanatorijoje, pirkimo procesai įgavo aiškius rėmus, o derybinės pozicijos buvo solidžiai sustiprintos. Kolegos Loretą apibūdina, kaip gebančią įžvelgti problemas ir jas išspręsti iki galo, ji iniciatyvi, atsakinga, pastabi, draugiška, kolegiška ir maloniai bendraujanti. Tai Eglietė, kuri nenustoja maloniai stebinti, šalia kurios jautiesi saugiai, smagiai ir smalsiai stebi: o kas toliau?

Rinkodaros, komunikacijos ir pardavimų vadovė Aistė Povilauskaitė jau septynerius metus kartu su visa komanda augina sanatorijos žinomumą, kuria jos reputaciją ir įvaizdį. O 2022 metai, kai sanatorija šventė 50 metų jubiliejų, Aistei buvo vieni iš didžiausių iššūkių metų. Pasitelkusi lyderystę, profesionalumą, atsidavimą darbui, kartu su komanda ji pasiekė, kad žinia apie sanatorijos jubiliejų pasklistų po visą Lietuvą.

Svarbūs ne tik pagrindiniai apdovanojimai. Pagerbti ir apdovanoti 18-os padalinių / skyrių darbuotojai Druskininkuose bei Birštone. Šiuos darbuotojus išrinko kiekviena komanda atskirai – išskirdama vieną žmogų, kuris labiausiai vertas geriausiojo vardo. Taip pat visus metus kiekvieną mėnesį yra skelbiami ir apdovanojami geriausiai klientų įvertinti darbuotojai. O metų pabaigoje, suskaičiavus, kurie darbuotojai gavo daugiausia gerų atsiliepimų iš klientų, buvo apdovanota net 40 „Eglės sanatorijos“ darbuotojų. Visi apdovanojimus pelnę darbuotojai buvo pasveikinti, jiems įteikus pinigines premijas ir padėkas.

Rinkodaros, komunikacijos ir laisvalaikio komanda sveikina savo vadovę A. Povilauskaitę / „Eglės sanatorijos“ archyvo nuotrauka

„Eglės sanatorijos“ informacija
Užsakymo Nr. MDR-387-02