Odontologijos klinika „Didonta“ pacientams siūlo naujas paslaugas

Moderni gydytojos Dianos Kalinaitės odontologijos klinika „Didonta“ pacientams siūlo naujas paslaugas Druskininkuose, Merkinės g. 13-72.

DANTŲ PROTEZAVIMO IŠLAIDŲ KOMPENSAVIMAS. Esame pasirašę sutartį su Kauno teritorine ligonių kasa, todėl teikiame sveikatos priežiūros paslaugas, apmokamas Privalomojo sveikatos draudimo fondo lėšomis, kurias gali gauti apdraustieji privalomuoju sveikatos draudimu.

Odontologijos klinikos „Didonta“ klinikos gydytojai siūlo gydymą dantų tiesinamosiomis kapomis „Ordoline“

GYDYMO PASLAUGOS IŠSIMOKĖTINAI. Už paslaugas galite atsiskaityti išsimokėtinai, pasinaudodami medicinos paslaugų lizingu. MEDlizingo paslaugą teikiame kartu su partneriais „General financing“ banku. Kad galėtume įvertinti lizingo galimybę, su savimi turėkite savo asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą – LR piliečio pasą arba asmens tapatybės kortelę. Išsimokėjimo sąlygos labai palankios ir priderintos Jūsų individualiai situacijai, kad nesijaustų finansinės naštos – galimybė atidėti pradinę įmoką bei ilgas išsimokėjimo terminas.

DANTŲ TIESINIMAS SKAIDRIOMIS KAPOMIS. Skaičiuojama, kad net iki 70 proc. Lietuvos gyventojų turi kreivus dantis. Kai kurie žmonės susiduria su nedideliais dantų susigrūdimais, tuo tarpu kiti turi rimtų sąkandžio problemų. Daugelis žmonių yra nelinkę keisti savo šypsenų dėl ilgo ir nemalonaus tradicinio gydymo – metalinių breketų. Gydymas dantų tiesinamosiomis kapomis „Ordoline“ – tai modernus, patogus ir efektyvus dantų tiesinimo sprendimas. Mūsų klinikos gydytojai kartu su patyrusių „Ordoline“ dantų technikų ir ortodontų komanda pavers Jūsų šypsenas gražiomis ir sveikomis!

Lauksime Jūsų atvykstant, nes mums rūpi Jūsų šypsena!

Galite registruotis tel. +370 (673) 33866

Adresas: Merkinės g. 13-72, Druskininkai

Darbo laikas: I-V – 9-18 val

Užsakymo Nr. MDR-374-02