3 patarimai, kaip surengti smagų įmonės komandos susibūrimą

Šiandien nemaža dalis darbuotojų dirba nuotoliniu būdu iš namų. Nors tai itin patogu, tačiau sumažėja darbuotojų bendruomeniškumas. Norint sukurti tvirtesnį komandos ryšį, rekomenduojama rengti reguliarius komandos susibūrimus. Šiame straipsnyje pateiksime 3 patarimus, kurie leis sukurti smagų ir įsimintiną renginį.

1. Pasirinkite patinkančią veiklą

Sunkiausia apsispręsti, kokią veiklą pasirinkti, kad ši sudomintų bent didžiąją dalį darbuotojų. Tam, kad lengviau apsispręstumėte, įtraukite darbuotojus sukurdami apklausą. El. paštu išsiųskite klausimyną, kokios bent 2 veiklos būtų pageidaujamos per komandos susibūrimą. Iš apklausos rezultatų lengva matyti, ar aktyvesnės, ar ramesnės veiklos domina kolegas.

2. Surenkite maisto degustaciją

Tiek po aktyvios, tiek po ramios veiklos norisi pasisotinti. Prie maisto stalo kolegos pasidalina dienos įspūdžiais ir sukuria tvirtesnį ryšį. Būtinai atsižvelkite į maisto raciono pageidavimus. Tai galima padaryti taip pat sukuriant apklausą. Pastebėsite, kokios šalies virtuvė populiariausia tarp įmonės darbuotojų. Žinoma, palikite tuščią laukelį komentarams ar klausimą, kuris leis sužinoti, ar tarp kolegų nėra vegetarų ar veganų.

3. Įteikite dovanų

Netikėtos dovanos nudžiugina bene kiekvieną. Nesvarbu, ar tai sentimentali smulkmena, ar ilgai lauktas pirkinys, visos dovanos sukelia teigiamas emocijas. Prieš organizacijos komandos susibūrimą pasirūpinkite spauda ant džemperių, kuprinių, puodelių, tušinukų ar kitų gaminių. Jeigu norite komandai užsakyti džemperių su logotipais, tą padaryti galite paspaudę ant šios nuorodos: https://www.logobalt.lt/produkto-kategorija/apranga/bliuzonai/.

Planuojant darbuotojų susibūrimą, svarbiausia įtraukti ir pačius darbuotojus. Jie geriausiai žino, kokia veikla ar maisto racionas labiausiai motyvuotų atvykti į renginį. Atsižvelgus į minėtus patarimus, galima surengti smagų renginį, suburiantį visus darbuotojus. Ir, žinoma, netikėtos dovanos leis prisiminti smagų susitikimą ir pasijusti svarbia tvirtos komandos dalimi.