Kaip priderinti praustuvą prie interjero?

Dažnai pasirinkimas glumina, kai praustuvai yra įvairaus tipo ir diametro. Tiesa ta, kad pasirinkti gali būti šiek tiek sudėtinga, bet tik tada, kai nesate tikri, ko ieškote. Turite apsvarstyti, į kurį kambarį perkate (pagrindinis vonios kambarys, šeimos vonios kambarys, svečių tualetas), kas naudosis kambariu ir kiek vietos turėsite. Taigi, prieš rinkdamiesi naują vonios kriauklę, perskaitykite ir gaukite informaciją, kurios jums reikia, kad galėtumėte susiaurinti jums ir jūsų erdvei tinkamiausias galimybes.

             Dizainas, tai nuo ko reikėtų pradėti. Po apačia montuojama kriauklė. Šio tipo kriauklė yra po stalviršiu. Kriauklės kraštas pritvirtintas prie apatinės stalviršio pusės, o ne dedamas ant jo. Argumentai „už“: ši kriauklė sukuria vientisą, švarią išvaizdą, nes matoma mažiau. Išsiliejusį vandenį galima nušluostyti tiesiai nuo stalviršio į kriauklę be jokių kliūčių, todėl tai yra lengvai valomas pasirinkimas šeimos vonios kambariui. Po kriauklę montuoti paprastai galima tik su kieto paviršiaus stalviršiu, pavyzdžiui, akmeniniu, ir netinka su laminatu, nes jo negalima taip gerai apsaugoti nuo drėgmės. Šios kriauklės taip pat paprastai kainuoja daugiau nei ant viršaus montuojamos. Tinka: šeimos vonios kambariams.

              Viršutinė kriauklė. Kaip rodo pavadinimas, viršuje montuojama arba įleidžiama kriauklė skirta sėdėti ant stalviršio. Paprastai didžioji dalis kriauklės yra po stalviršiu, o tik jos kraštelis yra ant stalviršio ir matomas virš jo. Kriauklės kraštas gali būti plonas arba stambus, priklausomai nuo pasirinkto stiliaus. Argumentai „už“: Viršuje montuojamos kriauklės tinka daugeliui stalviršių medžiagų, įskaitant medieną ir laminatą, nes išpjovą dengia kriauklė, todėl nerizikuoja būti pažeista vandens. Jos taip pat kainuoja pigiau nei po apačia montuojamas kriaukles, kurias galima montuoti į akmeninį stalviršį, nes joms nereikia poliruoti išpjautų kraštų. Laivo kriauklė. Laivo kriauklė paprastai yra visiškai ant stalviršio, nors yra modelių, kurie yra iš dalies po stalviršiu. Argumentai „už“: Skirtingai nuo kriauklių, kurios yra šiek tiek arba išvis nepadengtos virš stalviršio, kriauklės reikalauja dėmesio ir tai  yra būdas vonios kambaryje sukurti įspūdį. Kaip rodo pavadinimas, laivo kriauklė iš esmės yra kaip didelis dubuo, todėl tai puikus pasirinkimas, jei mėgstate gilią kriauklę, kurioje telpa daug vandens.