Liepą Druskininkuose bus surengtas pasaulio galiūnų turnyras „Pasaulio taurė 2022“

Liepos 30 dieną stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas į Druskininkus sukvies stipriausius pasaulio, Europos ir Lietuvos galiūnus, kurie varžysis įspūdingose rungtyse.

Stipriausias pasaulio žmogus Ž. Savickas į Druskininkus sukvies stipriausius pasaulio, Europos ir Lietuvos galiūnus, kurie varžysis įspūdingose rungtyse/Lietuvos galiūnų federacijos archyvo nuotrauka

Druskininkų savivaldybės vadovai ir Lietuvos galiūnų federacijos atstovai aptarė galiūnų turnyro „Pasaulio taurė 2022“ organizavimo klausimus.

„Kalbėjome apie renginio ir rungčių koncepciją. Organizatoriai pažadėjo, kad žiūrovų laukia ir tradicinės galiūnų varžybos, ir įspūdingi pasaulio stipriausiųjų pasirodymai su druskos maišais, purvo ar mineralinio statinėmis, galbūt net automobiliais ar sunkvežimiais. Žinodamas, kad druskininkiečiai ir kurorto svečiai mėgsta stiprinti sveikatą treniruoklių salėse, pasiūliau idėją šio renginio metu leisti mūsų vietiniams galiūnams bei neprofesionalams kurorto svečiams parodyti savo jėgą įvairiose rungtyse ir laimėti vertingų piniginių prizų“, – sakė Druskininkų savivaldybės meras Ričardas Malinauskas.

Druskininkų savivaldybės informacija