Virtualus šiaurietiško ėjimo žiemos sezono atidarymas – jau šį šeštadienį!

Artėjant pirmajam gruodžio savaitgaliui, Druskininkų savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kartu su Lietuvos šiaurietiško ėjimo asociacija kviečia prisiminti ir savarankiškai paminėti šiaurietiško ėjimo žiemos sezono atidarymą.

Šiaurietiško ėjimo sezonas daug metų būdavo pradedamas Druskininkuose, tačiau, esant pandemijai, po savo pamėgtas vietas siūlome Jums žygiuoti savarankiškai. Šį kartą siūlome Jums 6 , 12 ir 20 kilometrų atstumus. Taip pat raginame įamžinti gražiausią maršruto vietą ir pasidalinti su mumis el. paštu:
vsb.stebesena@gmail.com

Gruodžio 6 d. socialinio tinklo „Facebook“ Druskininkų savivaldybės VSB paskyroje pasidalinsime Jūsų atsiųstomis nuotraukomis, o daugiausia „Patinka“ surinkusių nuotraukų autoriai bus apdovanoti Druskininkų savivaldybės visuomenės sveikatos biuro įsteigtais prizais.

Šiaurietiškas ėjimas – viena iš fizinio aktyvumo formų, kuri tinkama bet kuriuo metų laiku. Siūlome ir šia sportine veikla mėgautis atsakingai – laikytis saugių atstumų, nesibūriuoti, pasivaikščiojimui rinktis tas vietas, kuriose žmonių mažiau, vengti įprastai labiausiai lankomų vietų. Praleiskime pirmąjį gruodžio šeštadienį aktyviai ir prasmingai!