Vokiečių kelionių agentūros „Spa Travel“ atstovai susipažino su Druskininkais

Praėjusią savaitę Druskininkų savivaldybės meras Ričardas Malinauskas, mero patarėjas Simonas Kazakevičius, Turizmo ir verslo informacijos centro vadovas Rimantas Palionis, Druskininkų turizmo srities specialistai susitiko su vokiečių kelionių agentūros „Spa Travel“ atstovais, kuriems Druskininkuose buvo organizuotas informacinis-pažintinis turas.

Sveikatinimo ir poilsio centre „Aqua“ surengtame susitikime meras svečiams pristatė Druskininkus, jų istoriją, įgyvendintus ir planuojamus įgyvendinti projektus, naujoves, atsakė į rūpimus klausimus.

Pasak mero R. Malinausko, labai svarbu, kad žinia apie Druskininkų kurortą sklistų kuo plačiau. Turizmo agentūrų atstovai yra tie žmonės, kurie gali reprezentuoti kurortą, taigi jie pirmieji turi sužinoti svarbiausias naujienas, pamatyti planuojamų projektų vizualizacijas.

Svečiai iš Vokietijos domėjosi investicijomis, įgyvendintais projektais, ateities planais, turizmo klausimais, diskutavo apie ligonių kasų lėšų panaudojimą, susisiekimo tobulinimo galimybes, džiaugėsi, kad Druskininkai orientuojasi į įvairaus amžiaus turistus.

„Spa Travel“ atstovai akcentavo, kad norėtų dažniau rengti informacinius-pažintinius turus Druskininkuose, plačiau susipažinti su čia teikiamomis paslaugomis, stiprinti bendradarbiavimą su kurorte veikiančiomis įstaigomis, Turizmo ir verslo informacijos centru.

Po susitikimo „Spa Travel“ atstovai apžiūrėjo Druskininkų gydyklą bei iš arti susipažino su viena iš populiariausių procedūrų – „Sveikatos ratu“. Lynų keliu persikėlę į „Snow Areną“ svečiai apžiūrėjo čia sukurtą žiemos sporto bazę, susipažino su jos darbu, iš panoraminio restorano balkono apžvelgė Druskininkų apylinkes.

Druskininkų savivaldybės meras R. Malinauskas, jo patarėjas S. Kazakevičius, TVIC vadovas R. Palionis, turizmo srities specialistai susitiko su vokiečių kelionių agentūros „Spa Travel“ atstovais, kuriems Druskininkuose buvo organizuotas informacinis-pažintinis turas/Dianos Sinkevičiūtės nuotraukos