Neblėsta Izraelio turistų susidomėjimas Druskininkais

Vasario 12-13 d. Druskininkų turizmo ir verslo informacijos centro atstovai pristatė kurorto paslaugas Tel Avive (Izraelio valstybė) organizuotoje Viduržemio jūros regiono turizmo parodoje IMTM 2019. Valstybinio turizmo departamento stende kartu su Lietuvos kurortais ir didžiaisiais šalies miestais buvo pristatomos šalies naujovės bei kurortų ir miestų teikiamų paslaugų įvairovė.

Druskininkai sulaukė didelio turizmo agentūrų ir spaudos atstovų bei pavienių parodos lankytojų susidomėjimo. Dauguma jų stebėjosi turizmo paslaugų gausa ir patraukliomis jų kainomis. Pristatant naujus traukos objektus, tokius kaip netrukus atsidarysiantį viešbutį „Amberton“, „Menų kalvę“ bei vis augančią įvairių šalių virtuvių restoranų pasiūlą, pašnekovai vis labiau žavėjosi mūsų kurortu.

Parodos lankytojams pristatytos kurorto naujovės ir paslaugos/Druskininkų TVIC archyvo nuotrauka

„Kiek daug visko turite! Per vieną savaitgalį tikrai neįmanoma viską išbandyti ir pamatyti, todėl tektų atvykti mažiausiai savaitei“, – besišypsodama ir neslėpdama nuostabos Druskininkų kurorto paslaugų pasiūla žavėjosi turizmo agentūros „Yonatan Tours“ atstovė Alla.

Siekiant kurorto populiarinimo Izraelyje, turizmo parodos IMTM2019 metu buvo aptartas bendradarbiavimas su spaudos atstovais iš tinklaraščio „Travel buzz“, viešinimo galimybės su Izraelio PR agentūromis. Taip pat jau yra planuojama organizuoti 3 pažintinius turus Izraelio turizmo agentūrų atstovams.

Sparčiai populiarėjant socialiniams tinklams ir mobiliųjų programėlių paklausai, buvo pristatytos galimybės viešinti Druskininkus mobiliosiose aplikacijose „WishTrip“ bei „Knowers“, kurių pagrindinis tikslas yra greitai ir patogiai suteikti informaciją turistams, naudojant išmanųjį įrenginį.

Lietuvos stendą tarptautinėje turizmo parodoje IMTM 2019 aplankė ir Lietuvos Respublikos ambasadorius Edminas Bagdonas bei Izraelio turizmo ministras Uzi Landau.

Druskininkų TVIC informacija