Maisto gamybos paslaptimis dalijosi svečias iš Suomijos

Kovo 23 d. Vilniaus Žirmūnų darbo rinkos mokymo centro Druskininkų filialo restoranų sektoriaus praktinio mokymo centro virtuvėje bei kavinėje organizuotas profesionalios virtuvės įrangos pristatymas, mokymai  ir degustacija. Mokymus pravedė ir  METOS įrangos  galimybes demonstravo svečias iš Suomijos – Ander Listra. Remdamasis sukaupta tarptautine patirtimi ir ilgamečiais profesionaliais įgūdžiais, Druskininkų įmonių atstovams, svečiams iš kitų miestų jis papasakojo apie naujas maisto gaminimo technologijas bei su jomis susijusią įrangą. Mokymuose dalyvavo savo darbuotojų profesiniu tobulėjimu besidomintys verslo atstovai iš Druskininkų ir Lazdijų bei profesinio mokymo įstaigų atstovai iš Alytaus, Marijampolės, Veisiejų ir Daugų.  Kartu su mokymų dalyviais buvo gaminami įvairūs patiekalai. Gamybos metu svečias pademonstravo įrangos panaudojimo galimybes, inovatyvias funkcijas, renginio dalyviams atskleidė daug maisto gamybos paslapčių. Charizmatiškasis svečias iš Suomijos spinduliavo gera nuotaika ir nustebino dalyvius ir  degustuoto patiekalo skoniu, ir  naujos informacijos gausa.

 

Renginyje dalyvavo druskininkiečiai bei svečiai iš Alytaus, Marijampolės, Lazdijų, Veisiejų/Organizatorių nuotrauka

 

Kartu su renginio dalyviais buvo gaminami įvairūs patiekalai/Organizatorių nuotraukos

 

Vilniaus Žirmūnų darbo rinkos mokymo centro Druskininkų filialo informacija