Druskininkų savivaldybės mero pavaduotojas pasveikino seminaro „Kultūros keliai“ dalyvius

Rugpjūčio 22-24 dienomis Druskininkuose, Valstybės ir savivaldybių tarnautojų mokymo centre „Dainava“, organizuotas Lietuvos kultūros tarybos, Lietuvos muziejų asociacijos ir UAB „Ekonominės konsultacijos ir tyrimai“ organizuojamas seminaras, kurio metu apžvelgta Europos valstybių nacionalinių kultūros kelių panorama, kalbėta apie Čiurlionio kelio kūrimą, diskutuota apie jo įgyvendinimo problematiką.

Druskininkų savivaldybės mero pavaduotojas Linas Urmanavičius, pasveikinęs seminaro „Kultūros keliai: partnerystė ir bendradarbiavimas, projektų valdymas, renginių vadyba“ dalyvius, jiems papasakojo apie kultūrinį miesto gyvenimą. Jis pristatė kurorte organizuojamus tarptautinius festivalius, menininkų plenerus, koncertus, šventes, kurorte veikiančias kultūros įstaigas, muziejus, galerijas, pristatė įgyvendinamus ir planuojamus įgyvendinti kultūriniam turizmui svarbius projektus.

„Aktyvus kultūrinis gyvenimas Druskininkuose verda visus metus. Renginių gausa ir jų kokybė į kurortą pritraukia daugybę turistų ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio. Neabejoju, kad mūsų įgyvendinamos idėjos dar labiau paskatins kultūrinį turizmą“, – kalbėjo Druskininkų savivaldybės mero pavaduotojas Linas Urmanavičius.

Parengta pagal Druskininkų savivaldybės informaciją