Bibliotekoje – susitikimas su menininke Birute Mar

Praėjusį ketvirtadienį Druskininkų savivaldybės viešoji bibliotekoje surengtas aktorės, poetės Birutės Mar kūrybos vakaras „Tylos sodai“.

Susitikime menininkė pristatė savo kūrybą, papasakojo apie keliones, aktorystės mokslus, apsisprendimą kurti monospektaklius, atsakė į susirinkusiųjų klausimus.

Renginio metu viešnia skaitė J. Strielkūno, R. Katinaitės-Lumpickienės, J. Marcinkevičiaus, D. Kajoko ir kitų poetų eiles. B.Mar pastarąsias savaites viešėjo Druskininkuose ir pristatė savo spektaklius čia surengtuose tarptautiniuose teatro festivaliuose „Vasara – gyva ugnis“ bei „Druskininkų vasaros teatro SANKRYŽA“, buvo vertinimo komisijos nare.

Viešojoje bibliotekoje susitikimas su druskininkiečiais ir miesto svečiais buvo surengtas druskininkietės Audronės Padegimaitės iniciatyva ir sulaukė gausaus būrio B. Mar kūryba besidominčių druskininkiečių.

Kaip sakė B. Mar, jai tai buvo malonus siurprizas.

Susitikime menininkė skaitė J. Strielkūno, R. Katinaitės-Lumpickienės, J. Marcinkevičiaus, D. Kajoko ir kitų poetų eiles/Ramunės Žilienės nuotrauka

„Mano Druskininkai“ informacija