Pasveikintas šimtametis druskininkietis

Penktadienį Druskininkų savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėjo pavaduotoja Marytė Sasnauskaitė, socialinių išmokų specialistė Stasė Vievesienė ir Leipalingio seniūnijos seniūnas Antanas Krancevičius sveikino Antaną Bingelį, sulaukusį garbingo 100 metų jubiliejaus. Šia proga jubiliatui įteiktas ir Druskininkų savivaldybės mero Ričardo Malinausko sveikinimas.

„Nuoširdžiai sveikiname garbingo 100-ojo jubiliejaus proga. Linkime kuo stipresnės sveikatos, dvasios ramybės ir šviesių minčių.  Lai geri žodžiai ir artimųjų širdies šiluma lydi Jus kiekvieną dieną,“ – Savivaldybės vadovo linkėjimus perdavė Socialinės paramos skyriaus vedėjo pavaduotoja M. Sasnauskaitė.

Antanas Bingelis buvo vyriausias iš penkių vaikų šeimoje. Turėjo du jaunesnius brolius ir dvi jaunesnes seseris. Paklaustas, kaip sulaukė tokio garbingo amžiaus, gal turintis patarimų kitiems, senolis tik gūžtelėjo pečiais. Šimtamečio mama taip pat sulaukė garbaus amžiaus – mirė, būdama 99 metų. A. Bingelis prisipažino, kad, nors nebėra gyvų brolių bei seserų, jis nesijaučia vienišas. Pats užauginęs du vaikus, dabar mėgaujasi ne tik jį lankančių vaikų ir anūkų, bet ir proanūkių dėmesiu.

Socialinės paramos skyriaus ir Leipalingio seniūnijos atstovai pasveikino A. Bingelį, sulaukusį garbingo 100 metų jubiliejaus/Gintarės Varnelienės nuotrauka