Susitikimas su ESO atstovais

Kovo 9 dieną Druskininkų savivaldybės vadovai ir specialistai, susitikę su AB „Energijos skirstymo operatorius“  (ESO) atstovais, aptarė ESO planus dėl elektros perdavimo linijų kabeliavimo Druskininkų savivaldybės teritorijoje bei galimybes bendradarbiauti, įgyvendinat bendruomenei svarbius projektus. Druskininkų savivaldybė kasmet skiria lėšų tam, kad kaimiškųjų teritorijų gyvenvietėse būtų gerinamas apšvietimas, tačiau biudžetas yra ribotas, todėl kasmet investicijos yra atsakingai planuojamos. ESO naikinat elektros atramas ir kasant specialias požemines tranšėjas, jose būtų galima pakloti daugiau kabelių, susijusių su planuojamu įrengti gyvenviečių apšvietimu. Toks bendradarbiavimas, atliekant darbus, padėtų sutaupyti lėšų.

Susitikimo metu taip pat kalbėta apie numatomas dujų sistemos rekonstrukcijos ir plėtros galimybes.

Administracijos specialistai ir ESO atstovai sutarė nuolat dalintis informacija apie planuojamus įgyvendinti projektus ir, esant galimybei, atlikti darbus kartu tam, kad įgyvendinami projektai duotų kuo daugiau naudos bendruomenės žmonėms.

Druskininkų savivaldybės vadovai ir specialistai su AB „Energijos skirstymo operatorius“  atstovais aptarė Druskininkams aktualiausius klausimus/Dianos Sinkevičiūtės nuotrauka

Druskininkų savivaldybės
informacija