Po remonto atnaujintoje „Snow Arenoje“ lankytojų lauks dar kokybiškesnės paslaugos

Nuo kovo 20 dienos Druskininkų „Snow Arena“ bus remontuojama. Tokie milžiniški arenos atnaujinimo darbai bus atliekami pirmą kartą nuo šio išskirtinio objekto veiklos pradžios. Remonto darbai gali užtrukti 3 mėnesius, jie leis ne tik pagerinti sniego kokybę, bet ir sumažinti objekto išlaikymo sąnaudas.

Lapkričio pabaigoje į naktinį slidinėjimą atvyko dvigubai daugiau slidinėjimo entuziastų, nei ankstesniais metais

Kaip sakė „Snow Arena“ vadovas Aivaras Kadziauskas, pavasarį objektą perėmus bendrovei AQUA, dedamos visos pastangos, kad „Snow Arena“ veiktų sėkmingai: „Nuo balandžio iki dabar yra nuolat vykdomi techninių įrenginių, įrangos atnaujinimo darbai ir paslaugų kokybės gerinimo veiksmai jau duoda akivaizdžių rezultatų, ir „Snow Arena“ sėkmingai generuoja pajamas. Mus tikrai nustebino didelis srautas mėgėjų slidininkų, lapkričio pabaigoje sugužėjusių į naktinį slidinėjimą – pastarąjį kartą atvyko dvigubai daugiau slidinėjimo entuziastų, nei ankstesniais metais.“

„Snow Areną“ planuojama uždaryti trims mėnesiams, nors, kaip sakė jos vadovas, bus stengiamasi, kad atnaujinimo darbai truktų dar trumpiau: „Esame sulaukę didelių užsakymų, nes visą vasarą arenoje rengiamos profesionalių sportininkų treniruočių stovyklos. Iki to laiko bus atnaujinta didžioji trasa, pakeistas sniegas. Vokietijos ekspertai atvyks kovo pabaigoje įvertinti keltuvų lyno būklę, nuo jų pateiktų išvadų bus aišku, kada reikia jį keisti. Mums svarbiausia yra paslaugos kokybė ir klientų saugumas.“

„Planuose – ir lauko trasos dengimas specialia medžiaga, kuri leistų slidinėjimo sezoną joje vykdyti ne tik žiemą, bet ir vasarą. Jau turime vizualizacijas dėl lauko erdvės išnaudojimo naujoms paslaugoms. „Snow Arena“ – mums visiems yra didelis iššūkis, tačiau norime sugrąžinti jai prestižą ir paversti antruoju populiariausiu objektu Druskininkuose po Vandens parko“, – sakė centro AQUA direktorius Edmundas Antanaitis.

„Snow Arenoje“ jau dabar lankytojai gali rinktis kokybišką, naujos kartos slidinėjimo įrangą ir aprangą, nuomojamos ir aukščiausios klasės NITRO snieglentės bei apkaustai.

„Snow Arena“ vadovas A. Kadziauskas pasakojo, kad dabar reikia atnaujinti sniego dangos šaldymo kontūrus, kad ji būtų tolygiai šaldoma, o sniegas būtų kokybiškas. Atnaujinamos ir sniego patrankos, keičiami automatiniai jų valdymo blokai, kad bet kada būtų galima jas paleisti ir turėti gero sniego, kai jo reikia. „Yra minčių ir apie čiuožyklos įrengimą. Manome, kad ji tikrai atsiras, tik neaišku, ar lauke, ar pačios „Snow Arenos“ erdvėse“, – apie planus pasakojo A. Kadziauskas.

Jis pasidžiaugė, kad „Snow Arenoje“ jau dabar lankytojai gali rinktis kokybišką, naujos kartos slidinėjimo įrangą ir aprangą: „Nuomojamos ir aukščiausios klasės NITRO snieglentės bei apkaustai. Atnaujinta apranga, užsakyti nauji šalmai. Kiekvienas lankytojas pats gali pasirinkti, kokią įrangą jam nuomotis – pasiūla yra pagal kiekvieno žmogaus norus ir finansines galimybes“.

„Snow Arena“ turi daug planų ir dėl šalia arenos esančių erdvių panaudojimo. Žadama atnaujinti kartingų aikštelę, nes kartingai – tai tikrai populiari pramoga.

Savaitraštis „Mano Druskininkai“ jau rašė apie banglenčių baseino šalia arenos, bobslėjaus ar kitų pramogų atsiradimo galimybes. „Pasiūlymų sulaukiame tikrai nemažai. Diskutuojama ir apie viešbučio statybą. Numatyta daug investicijų, tačiau dabar svarbiausia – atnaujinti „Snow Areną“, kad joje būtų teikiamos aukščiausios kokybės paslaugos. Remonto darbai „Snow Arenoje“ bus išbandymas ir mums patiems“, – sakė A. Kadziauskas.

Jis pasakojo, kad nuo šiol visas maitinimo paslaugas teiks  centro AQUA maitinimo padalinys, nes nuomos paslaugų sutartys su buvusiais maitinimo paslaugų teikėjais jau nutraukiamos. „Planuose – restorano „Aero gallery“ remontas. Jis, mano manymu, turėtų būti vienu iš geriausių ir reprezentaciniu Druskininkų restoranu dėl savo unikalios lokacijos, panoraminės aikštelės ir iš jos atsiveriančio nuostabaus kraštovaizdžio. Naujovių maitinimo sektoriuje tikrai bus, centro AQUA šefas Stanislav Kizenevič kuria naują meniu, o maitinimo padalinio vadovė Edita Kerpakienė rūpinasi personalu, – kalbėjo „Snow Arena“ vadovas. – Labai atsiprašome klientų, kad kol kas veikia tik viena maitinimo vieta – BO baras. Remonto darbų metu veiks tik nauja ledainė, todėl tie miesto svečiai, kurie atsikelia „Lynų keliu“, turės kur užsukti. Kviečiame užsukti ir miestiečius, nes ledainėje bus vietoje gaminami „Gelato“ itališki ledai ir šerbetai, desertai ir galima mėgautis ypatinga „Primrose“ kava“.

Parengė Laima Rekevičienė