Druskininkai pristatyti tarptautinėje turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodoje Nyderlandų karalystėje

VšĮ Druskininkų turizmo ir verslo informacijos centras kartu su kolegomis iš Klaipėdos, Klaipėdos rajono ir Palangos dalyvavo tarptautinėje turizmo ir poilsio parodoje „Vakantiebeurs 2019“ Utrechte (Nyderlandai).

Ši paroda yra viena iš didžiausių ir gausiausiai lankomų visoje Europoje. Pristatyti keliones į savo šalį į parodą kasmet atvyksta atstovai iš visų žemynų.

Šiais metais parodoje prisistatė 1126 dalyviai iš 119 pasaulio šalių. Joje apsilankė daugiau kaip 105 tūkstančiai lankytojų.

Kaip ir kiekvienais metais, Druskininkai susilaukė didelio parodos lankytojų susidomėjimo. Vienas iš labiausiai turistus dominusių objektų – Druskininkų kempingas.

Vienoje iš didžiausių ir gausiausiai lankomų visoje Europoje parodų „Vakantiebeurs 2019“ Druskininkų TVIC atstovai dalyvavo kartu su kolegomis iš Klaipėdos, Klaipėdos rajono ir Palangos/Druskininkų TVIC archyvo nuotrauka

Tai populiariausia Nyderlandų turistų, keliaujančių kemperiais, poilsio vietų visoje Lietuvoje, kurią jie mielai renkasi savo kelionių po Pabaltijo valstybes metu. Stende apsilankę kelionių kemperiais organizatorių ACSI bei ANWB atstovai džiaugėsi, kad sulaukia labai gerų atsiliepimų iš savo klientų, kurie lankosi Druskininkuose ir Druskininkų kempinge.

Parodos metu stendą taip pat aplankė ir Lietuvos Respublikos ambasados Nyderlanduose atstovai.

Druskininkų TVIC informacija