Kaip miestas bus tvarkomas žiemos metu?

Aplinkos, kelių ir šaligatvių priežiūros darbai turi būti atliekami labai operatyviai, laiku, nesudarant nepatogumų bendruomenei, – apie tai praėjusią savaitę buvo kalbama Druskininkų savivaldybės vadovų, administracijos specialistų ir už tvarką atsakingų UAB „Druskininkų komunalinis ūkis“ bei Paslaugų ūkio atstovų susitikime. Už tvarką atsakingų įmonių atstovai suderino tarpusavio veiksmus, kad visą žiemą darbai būtų atliekami sklandžiai, atkreiptas dėmesys, kad būtina peržiūrėti ir perskirstyti pajėgumus pagal poreikį.

Druskininkų savivaldybės vadovų, administracijos specialistų ir už tvarką atsakingų UAB „Druskininkų komunalinis ūkis“ bei Paslaugų ūkio atstovų susitikime akcentuota, kad aplinkos, kelių ir šaligatvių priežiūros darbai turi būti atliekami labai operatyviai, laiku, nesudarant nepatogumų bendruomenei/Druskininkų savivaldybės archyvo nuotrauka

 

Pasitarimo metu akcentuota, kad Druskininkuose rūpinamasi aplinka, nepriklausomai nuo metų laikų. Žiemą, kai ilgai būna tamsu, orai prasti, sniegas ir plikledis gali sukelti pavojų, todėl būtina operatyviai reaguoti į oro sąlygų pasikeitimus ir užtikrinti, kad ir gyvenamieji rajonai, ir reprezentacinės miesto teritorijos būtų nuolat tvarkomi. Kalbėta apie pėsčiųjų perėjų, gatvių, pėsčiųjų ir dviračių takų apšvietimą bei galimų gedimų operatyvų šalinimą.

Pasitarimo metu aptartos kitos aktualijos, taip pat seniūnijų aplinkos tvarkymo tobulinimas.

Kviečiame verslininkus ir bendruomenę taip pat pasirūpinti jiems priklausančiomis teritorijomis – nuvalyti sniegą, pabarstyti takelius, kad Druskininkai taptų ne tik gražesni, bet ir saugesni. 

  

Druskininkų  savivaldybės informacija